Juhlat & Tilaisuudet

Oittaa – juhlaan ja arkeen! Oittaan monipuoliset tilat soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Tiloissamme voidaan järjestää tilaisuuksia eri vuodenaikojen ja teemojen mukaan.

 

Oittaan Kartano

Oittaan Kartanon hienot myöhäisempiiriset tilat ja luonnonläheiset maisemat antavat kokoukselle, yritys- ja perhejuhlalle, virkistyspäivälle tai muulle tapahtumallenne juhlavat ja erinomaiset puitteet. Oittaan Kartanon kaunis ympäristö tarjoaa upean miljöön kaikkiin perhe- ja yritysjuhliin. Valmistamme kanssasi unohtumattomat häät, syntymäpäivät, lastenjuhlat, valmistujaisjuhlat, karonkat ja muistotilaisuudet. Kartanossa voit järjestää myös kokouksia ja luentoja ainutlaatuisissa tunnelmissa.

Oittaan kahvila, takkahuone ja sauna

Kivinavetasta löytyy hyvin varustellut juhla- ja kokoustilat sekä 100 hengen ravintola A-oikeuksilla. Takkahuone sopii esimerkiksi illanistujaispaikaksi saunan jälkeen tai tunnelmalliseen kokoukseen hyvän ruoan parissa.

Oittaan Vintti

Vintin yhtenäinen 350 neliömetrin tila on oikea monitoimitila, jonka ilme muuttuu käyttötarkoituksen mukaan elämykselliseksi juhlatilaksi. Vintti on käytössä kesäkausina.

 

Kuvia tiloista löytyy facebook-sivultamme: KartanoKivinavetan Vintti ja Kahvilan takkahuone.