Toimintamme Oittaalla päättyy 31.12.2017

Toimintamme Oittaalla päättyy 31.12.2017

Hyvä asiakkaamme,

Kun viisi vuotta sitten aloitimme yrittäjinä Oittaalla, tartuimme haasteisiin niin kuin suomalainen vain voi tarttua – täynnä sisua ja uskoa. Toiveissa oli elämän pituinen matka – tehdä Oittaasta kaiken kansan paikka, jossa on mahdollista juhlia ja kokoustaa, harrastaa ja rentoutua, syödä ja saunoa.

Matkamme Oittaalla on tullut tiensä päähän, liian aikaisin. Espoon kaupunki ei halunnut jatkaa vuokrasopimustamme, joten edellytyksiä liiketoimintamme jatkamiselle Oittaalla ei ole. Vuokrasopimuksemme päättyy 31.12.2017. Toimintamme Oittaalla päättyy samalla.

Palvelemme asiakkaitamme Oittaan Kartanossa ja Kivinavetan kahvilassa normaalisti 30.12.2017 asti ja hoidamme sovitut tapahtumat vuoden loppuun asti. Luonnollisesti joudumme perumaan kaikki vuoden vaihteen jälkeen sovitut tapahtumat emmekä voi ottaa vastaan uusia toimeksiantoja niistä tapahtumista, jotka tapahtuvat 31.12.2017 jälkeen. Otamme erikseen yhteyttä niihin asiakkaisiin, joiden kanssa olemme sopineet 31.12.2017 jälkeisistä tapahtumista. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia.

Lähdön hetki on samanaikaisesti haikea ja toiveikas. Samalla kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi avautuu. Muutos antaa aina mahdollisuuden kehitykselle. Kuka tietää, missä jälleen kohtaamme!

Kiitämme asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä, mielekkäistä muistoista ja opettavaisista vuosista.